تولید پایه چراغ روشنایی اهمیت زیادی دارد چراکه این سازه در همه جا دیده می‌شوند، به خصوص در فضاهای عمومی باز و باید با کیفیت باشد. غیرممکن است که در طول شبانه روز با آنها روبرو نشویم. این بدان معنی است که همیشه تقاضا برای آنها وجود دارد، چه در بزرگراه‌ها و چه در اماکن کوچک‌تر مانند پارک.

فرآیند تولید پایه چراغ روشنایی به عوامل زیادی مانند ماده ساخت و برنامه نصب بستگی دارد. هدف از این مقاله ارائه بینشی در مورد تمام جنبه‌های مهم فرآیند تولید پایه چراغ روشنایی است.

جنس مواد پایه چراغ روشنایی

همه پایه‌‌های چراغ روشنایی یکسان ساخته نمی‌شوند و هر نوع مزایا و معایبی خود مانند هزینه، دوام و ایمنی دارد. در اینجا جنس میله این پایه‌ها را بررسی میکنیم.

  • فولاد

فولاد رایج‌ترین و با دوام‌ترین ماده‌ای است که برای تولید پایه چراغ روشنایی استفاده می‌شود و در برابر زنگ زدگی و خوردگی مقاوم هستند.

  • آلومینیوم

پایه‌ چراغ روشنایی آلومینیومی قوی، سبک وزن و در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاوم هستند. به همین دلیل، آنها را می‌توان در نزدیکی مناطق مرطوب که در آن خوردگی مورد توجه است، نصب کرد.

آنها همچنین دارای طول عمر طولانی (بالای ۵۰ سال) هستند که نسبت به انواع دیگر پایه‌های روشنایی بیشتر است. این بدان معنی است که آنها نیازی به تعویض و تعمیر مکرر ندارند.

با اینکه پایه روشنایی آلومینیومی به اندازه فولاد قوی نیست ولی گرانتر است. هزینه بالاتر آنها بدلیل کیفیت مواد اولیه جهت افزایش طول عمر آنها هنگام تولید پایه چراغ روشنایی است.

اجزای پایه چراغ روشنایی
اجزای پایه چراغ روشنایی

خرید پایه روشنایی از شرکت نیکامهر

نصب پایه چراغ روشنایی

دو نوع نصب پایه چراغ روشنایی وجود دارد. دفنی و با فونداسیون.

  • نصب دفنی

همانطور که از اسم این نوع نصب پیداست، پایه‌های چراغ  مستقیما در زمین قرار می‌گیرند. برای این نوع نصب نیازی به پایه بتنی یا انکر بولت نیست. از آنجایی که پایه در داخل زمین است و احتمال زنگ زدگی و خوردگی وجود دارد بنابراین پایه‌های آلومینیومی با این روش نصب میشوند چراکه در برابر خوردگی مقاوم هستند.

این نوع نصب آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر از نصب بر فونداسیون است، اما میله باید بلندتر باشد تا بخشی که در زیرزمین است را جبران کند. اشکال نصب دفنی در مقایسه با نصب بر فونداسیون این است که برای دفن در شن یا خاک سست مناسب نیست. یکی دیگر از اشکالات این است که تعویض تیرها هزینه و زمان بیشتری دارد.

روش نصب دفنی پایه چراغ روشنایی
روش نصب دفنی پایه چراغ روشنایی
  • نصب با فونداسیون

نصب پایه با این روش، همانطور که از نام آنها پیداست، مستلزم اتصال تیر به یک پایه بتنی با پیچ، مهره و واشر است. پایه‌ها دارای یک بیس پلیت هستند که به میله جوش داده شده و برای اتصال پیچ‌ها به بتن استفاده می‌شود. نصب آنها نسبت به تیرهای دفنی پرهزینه و زمان بر است، اما جایگزینی آنها راحت‌تر است و می‌توانند در برابر ضربه‌ مقاوم هستند.

روش نصب پایه چراغ روشنایی روی فونداسیون
روش نصب پایه چراغ روشنایی روی فونداسیون

اجزای پایه چراغ روشنایی

قبل از اینکه در مورد فرآیند تولید پایه چراغ روشنایی بحث کنیم، مهم است که اجزای مختلف آنها را بدانیم. آنها به سادگی شفت های بی خاصیت نیستند.

  • دریچه (الزامی برای همه پایه‌های چراغ روشنایی)

دریچه در سمت پایین پایه چراغ روشنایی قرار دارد و امکان دسترسی به سیم کشی داخلی را برای برقکار فراهم می‌کند. دریچه معمولا دارای مکانیزم قفل ضد دستکاری است تا افراد غیرمتخصص به سیمکشی پایه دسترسی نداشته باشند.

  • بیس پلیت

بیس پلیت به پایین پایه‌های چراغ روشنایی فولادی و آلومینیومی جوش داده می‌شود. برای پایه‎های فولادی، بیس پلیت با استفاده از برش لیزری یا پلاسما برش داده می‌شود و برای پایه‎های آلومینیومی، بیس پلیت بریده یا ریخته گری میشود. از بولت برای پوشاندن پیچ و مهره‌های قابل مشاهده فونداسیون استفاده می‌شوند که به عنوان یک اقدام ایمنی و برای ظاهر بهتر است.

بیس پلیت
بیس پلیت
  • درپوش پایه

در صورتی که براکت یا دستک‌ها نصب نشده باشند، کلاهک های میل بالای پایه را می پوشانند. آنها از نفوذ باران به داخل پایه جلوگیری می‌کنند.

  • پیچ ، مهره و واشر

پیچ‌ها، مهره‌ها و واشرها برای نصب پایه‎های روشنایی به پایه بتنی استفاده می شوند. اندازه پیچ بسته به شرایط باد، ارتفاع پایه، نوع خاک، محل نصب و وزن پایه متفاوت خواهد بود.

خرید پایه چراغ روشنایی

شرکت نیکامهر کویر با بیش از یک دهه سابقه در زمینه تولید ساز‌ه‌های فلزی از جمله پایه چراغ روشنایی در استان کرمان فعالیت دارد. جهت دریافت مشاوره و خرید پایه چراغ روشنایی از تولیدی با کارشناسان ما تماس بگیرید.


شماره تماس

۰۳۴۹۱۰۹۱۰۳۴

۴۱۴۴ ۲۹۲ ۰۹۲۱

1 دیدگاه

  • وای این مطلب عالی بود! تمام موارد مهم درباره نصب پایه چراغ روشنایی بطور کامل و جامع با زبانی ساده گفته شده! از انواع پایه گرفته تا انواع نصب و اجزای خود پایه چراغ روشنایی! من با خواندن این مطلب کلی نکته رو به راحتی متوجه شدم با اینکه اطلاعات فنی من درباره پایه چراغ زیاد نبود. از نویسنده این مطلب برای نشر این مقاله ممنونم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *